Rondleiding filmset

Op Hippisch Centeum Ameland kun je een rondleiding krijgen op de filmset van Penny’s Shadow. Een rondleiding duurt ongeveer anderhalf uur. Tijdens deze rondleiding ga je mee in de stallen van Penny’s Shadow. Er worden bloopers getoond, weetjes verteld en nog veel meer!

Penny’s Shadow de film

In 2010 is op Ameland een Nederlandse jeugdfilm opgenomen. De naam van deze film is “PENNY’S SHADOW”. De regisseur is Steven de Jong.  Enkele hoofdrolspelers zijn Liza Sips en Levi van Kempen, die de rol van Lisa en Kai spelen.

De filmset van de film stond in de duinen bij de vuurtoren in Hollum. Zoals meestal worden na de opnames de decorstukken opgeruimd. De gebruikte filmset was echter een uitzondering. De semi-permanente stal heeft in 2011 als achtergrond gediend voor rondleidingen en demonstraties over “the making of….” van de film.

In 2012 is de filmset afgebroken en weer opgebouwd bij vakantieboerderij “de Lange Dunen” in Ballum.

Tijdens een +/- 1,5 uur durende rondleiding wordt u meegenomen in de stallen van Penny’s Shadow. Tijdens deze rondleiding krijgt u informatie over de acteurs, paarden en over het maken van een film. Daarnaast is er een demonstratie vrijheidsdressuur die aansluit op de trucjes die de paarden in de film laten zien.

Scan de code